Tehnologie ultraperformanta

Aparat ecograf VOLUSON E 10

Ecograful dispune de variante de software ultra performante, utile in calculul automat al translucentei nucale si depistarea malformatiilor fetale, in depistarea in faze incipiente a cancerului de san si a diferitelor modificari precanceroase, evaluare 3D a trompelor uterine, evidentierea fluxurilor sangvine in modul 2D.

VOLUSON E 10

Ultimul din seria E (Expert), ecograful Voluson E10 este conceput pentru a fi lider in cercetarile cu privire la sanatatea femeilor. La nivelul la care a fost conceput, cazurile complexe sunt regula nu exceptia. Cu ajutorul lui, cele mai dificile intrebari cu privire la diagnostic sunt rezolvate ca o rutina de zi cu zi. Voluson E 10 este portalul tau catre imagistica electronica 4D – unde astazi sau in viitor ai siguranta ca vei avea acces la ultimele tehnologii Voluson care te vor ajuta sa treci peste cele mai mari provocari legate de diagnostic. Voluson E 10 reprezinta o noua era a inovatiei – ofera viziunii tale o noua perspectiva. Voluson E 10 seteaza un nou standard in imagistica pentru a aduce:

  • CLARITATE SUPERIOARA– caracteristica de 4 ori mai buna – imagini spectaculoase 2D si 3D/4D cu o penetrare ridicata
  • VITEZA MAI MARE– de 10 ori mai rapid – rata transferului de date pentru rezolutii mai mari si mai multe cadre pe secunda
  • FLEXIBILITATE MAI MULTA– mareste de 4 ori puterea de procesare pentru aplicatii avansate si creste eficienta fluxului de lucru

Ecograful 4D GE Voluson E 10 aduce o noua tehnologie de sonde, o noua interfata si este cel mai performant ecograf destinat sanatatii femeii.