Tehnologie ultraperformanta

Aparat ecograf VOLUSON E 10

Ecograful dispune de variante de software ultra performante, utile in calculul automat al translucentei nucale si depistarea malformatiilor fetale, in depistarea in faze incipiente a cancerului de san si a diferitelor modificari precanceroase, evaluare 3D a trompelor uterine, evidentierea fluxurilor sangvine in modul 2D.

VOLUSON E 10

Ultimul din seria E (Expert), ecograful Voluson E10 este conceput pentru a fi lider in cercetarile cu privire la sanatatea femeilor. La nivelul la care a fost conceput, cazurile complexe sunt regula nu exceptia. Cu ajutorul lui, cele mai dificile intrebari cu privire la diagnostic sunt rezolvate ca o rutina de zi cu zi. Voluson E 10 este portalul tau catre imagistica electronica 4D – unde astazi sau in viitor ai siguranta ca vei avea acces la ultimele tehnologii Voluson care te vor ajuta sa treci peste cele mai mari provocari legate de diagnostic. Voluson E 10 reprezinta o noua era a inovatiei – ofera viziunii tale o noua perspectiva. Voluson E 10 seteaza un nou standard in imagistica pentru a aduce:

  • CLARITATE SUPERIOARA– caracteristica de 4 ori mai buna – imagini spectaculoase 2D si 3D/4D cu o penetrare ridicata
  • VITEZA MAI MARE– de 10 ori mai rapid – rata transferului de date pentru rezolutii mai mari si mai multe cadre pe secunda
  • FLEXIBILITATE MAI MULTA– mareste de 4 ori puterea de procesare pentru aplicatii avansate si creste eficienta fluxului de lucru

Ecograful 4D GE Voluson E 10 aduce o noua tehnologie de sonde, o noua interfata si este cel mai performant ecograf destinat sanatatii femeii.

COLPOSCOP DYSIS

DYSIS este un instrument de imagistica avansata, un colposcop cu functii inovatoare de cartografiere a colului uterin si coordonare a ingrijirii asistate de computer.

Colposcopia conventionala este subiectiva. DYSIS cuantifica acetoalbirea si masoara viteza, intensitatea si durata. Apoi, calculeaza curbele dinamice si atribuie culori distincte, ceea ce ajuta clinicianul sa identifice zonele potentiale de ingrijorare pentru evaluare ulterioara.

Colposcoapele DYSIS includ, de asemenea, DYSIS SMARTtrack™, software care permite profesionistilor din domeniul sanatatii sa compare examenele de colposcopie DYSIS ale unui pacient.

Fiecare colposcop DYSIS este echipat cu o camera digitala de inalta rezolutie care realizeaza o imagine la fiecare 7 secunde in timpul unui examen de colposcopie.

La sfarsitul unei examinari colposcopice DYSIS, este afisata o harta imagistica spectrala dinamica, DYSISmap. Ofera un rezumat detaliat si codat prin culori al efectului de acetoalbire al colului uterin al pacientului. Culorile sunt alocate pe harta in functie de modificarile de acetoalbire masurate de DYSIS in timpul examinarii.